Dolor sitam

Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik professzionális logisztikai szolgáltatással több ezer négyzetméteren, kiszolgálva a változó igényű kisebb webshopoktól a rugalmas logisztikai szolgáltatást igénylő multinacionális vállalatokig több száz céget...

E-mail: ghyczyzsolt@gmail.com

Mobil: Ghyczy Zsolt 20-465-4518

Társaságunk 1991-ben alakult és 2009-es átalakulását követően is, mint előtte, 100%-ban magyar magántulajdonban van, tulajdonosai 100%-ban a cég alkalmazottai és a vállalat menedzsmentjét alkotják.


This is a paragraph

Cégünk raktározással, közúti szállítmányozással, kiscsomagos fuvarozással foglalkozik.Legnagyobb partnereink részére komplett logisztikai szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja Európa országaiban lévő termelő üzemeiből és partnereitől az általa forgalmazott áruk csepeli logisztikai központunkba (1214 Bp, II. Rákóczi F. u. 195-197.) begyűjtését, tárolását (jelenleg 1400nm fedett-fűtött raktárfelületen), és Magyarországon belül a megbízók partnereihez történő eljuttatását ( jelenleg 60-80 cím naponta). .

Cégünk működésének szabályozását egy saját fejlesztésű ORACLE alapú félautomata vállalatirányítási rendszerre bíztuk, mely a korszerű raktározási elvek betartatása mellett bármely időpontban aktuális raktárkészletet produkál ügyfelei számára. A vállalatunk működési rendje, raktári folyamatai egy független angol auditor cég által ISO minősített.

This is a blockquote

person

"Társaságunk különböző méretű tehergépkocsikkal rendelkezik a fuvarfeladatai ellátására. Bármilyen logisztikai irányú felkérésnek szakképzett munkatársaink tudására támaszkodva eleget tudunk tenni." Molnár Zoltán ügyvezető


Csak nagyvállalati logisztika 2009

2009-ig cégünk nagyvállalati ügyfelek egyedi igényeinek kiszolgálására szakosodott. Amikor már egy ilyen szofisztikált igényekkel és nagyon leszabályozott vevőkör sem talált kifogást a munkában, nekiláttunk a kritikusabb, a kisvállalatok igényeire szabott szolgáltatások kialakításának.

Kis és középvállalatok 2011

2 év tesztüzemet követően, vállalatunk rendelkezett már a kis- és középvállalati, diverzifikált igényei leképezésének gyakorlatával, ezért teljes mellszélességgel ki is léptünk erre a nagyon kritikus piacra. Tapasztalataink azt mutatták, hogy az új szerződött partnerek hálásak az odafigyelésért és törődésért, hogy teljesen egyedileg, felkészülten a speciális igényekre tudjuk kiszolgálni őket.

A teljes szolgáltatási kör hadrendbe áll 2015

Idéntől a teljes raktározási, szállítási, árumozgatási, vonatkód és más termékazonosítási rendszerünkkel, átfogó informatikai támogatás mellett nyújtunk olyan szintű - az egyes cégek supply chain management (ellátási lánc) megoldásaiba integrálódó - TFL (Transport, Forwarding, Logistics) szolgáltatást, amely ma Magyarországon egyedülálló. Ügyfeleinknek pedig kiemelkedő mértékű megtakarítást és professzionalitást jelent.

Created and designed by Pixelsparadise.com
With help of Bootstrap Framework and Flexslider by Madebymufffin

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters
Pixelsparadise.com is not affiliated with the Joomla! Project.

Back to top