Breadcrumbs

Written by Super User

Ma már nem elég szakszerűen raktározni és pontosan kiszállítani. Azok a multik, akik csak ennyit hajlandóak tenni, elbuknak a rugalmasabb logisztikai szolgáltatókkal az igényes vevőkért folytatott küzdelemben.

Utaztatott dokumentumok. A rugalmas logisztikai szolgáltatók képesek a saján árukísérő dokumentumaik mellett precízen (az ügyfél utasításainak megfelelően) kezelni a megbízó saját fuvarokmányait is.

Polcrendszer. Cégünk egyedi árutárolási megoldásokkal szolgál ügyfeleinek, hiszen fontos az áru a megbízó által előírt (fektetett, állított, párás, száraz, fénytől elzárt stb.) tárolása.

Árumozgatás. A feladat nem is mindig olyan könnyű, mint azt az ember gondolná. Fel vagyunk készülve a speciális árumozgatási feladatok ellátására is, amire egy saját raktározásban gondolkodó cég csak hatalmas befektetésekkel és a munkaidő akár 90%-ában nem foglalkoztatott dolgozókkal, igen pazarló módon lenne kélpes.

Kiszállítás. A kiszállítás ma már nem egyszerű áru átadás, hanem komoly dokumentálás, akár időpontra történő kiszállítás és adott személynek való áru átadás, pénzek beszedése és 24 órán belül bankszámlára történő befizetése stb.

Csomagolás. Az áru, amelnnyiben nem csomagolt, esetleg ömlesztett, annak becsomagolása szintén logisztikai feladat.

Felcímkézés. Rendelkezünk címkenyomtatóval, így partnereink csak átküldik e-mailben a cimkéket, és mi azt kinyomtatjuk és ráhelyezzük a csomagra.

Vonalkód. Cégünk rendelkezik vonalkód nyomtatóval és vonalkód leolvasókkal, így a vonalkódos árukezelés is ránk szabott professzionális feladat.

Created and designed by Pixelsparadise.com
With help of Bootstrap Framework and Flexslider by Madebymufffin

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters
Pixelsparadise.com is not affiliated with the Joomla! Project.

Back to top